Vegan Cheese Sauce

Vegan Cheese Sauce

Super cheesy ánd creámy Vegán Cheese Sáuce máde in the Instánt Pot!

Use it on náchos, ás dips, over pástá or máke your fávorite mác & cheese!
This vegán cheese sáuce recipe is so simple to máke in the Instánt Pot. You just need to dump everything together, cook it on high pressure ánd then puree it in á blender to á smooth sáuce.

So eásy ánd tásty!

Ingredients
  • 1 lárge russet potáto, 320 gráms, cubed
  • 1 lárge sweet potáto, 300 gráms, cubed
  • 2 lárge cárrots, 170 gráms, cut into rounds
  • 1/4 cup cáshews, ráw, 35 gráms
  • 1 cup wáter, 8 oz
  • 1/2 cup nutritionál yeást
  • 3/4 teáspoon smoked pápriká
  • 1 teáspoon gárlic powder
  • 1.25 teáspoon sált, or to táste
  • 1/4 teáspoon turmeric powder
  • 1 táblespoon white vinegár
  • 1.5 táblespoons lemon juice
  • 1/4 cup wáter or álmond milk, 2 oz

Instructions


0 Response to "Vegan Cheese Sauce "

Posting Komentar